Jag har varit och hämtat våren..

Var på Maxi idag och kunde bara inte motstå att få med mig lite vårblommor hem. 19:- per blomma så jag slog till med sex. jag fick ta del av Malin  tips och skapa mig en "kruka" då jag hade bara en som jag kunde andvända. Det blev hennes spraya på burk tips som jag "lånade. Mor Annas peppakakor åkte ur burken Johnnys lack in black slängdes på och så hade jag min fina fina blommande vår grupp klar.


Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Vad tjusigt du har gjort! :) Jag älskar att göra sånna där grupper men d var längesen nu. :) Vad bra att du fick nytta av sprayidén också. Perfekt att kunna använda lite som man har i gömmorna.:) Tack för tipset om att göra en kruka av pepparkaksburkar. :) Passar ju bra vid juletid med ju.:) Nu ska jag aldrig mer slänga en Mor Annas pepparkaksburk.:)





Nä, nu e de dags för bingen. John har varit på besök, redan tidigt i dag. :) Nu ska jag äntligen få gå & lägga mig.



Sov gott!!

2009-02-09 @ 22:23:37
Postat av: Malin Inspiration & design

D var ju rackarns billigt för två så fina grupper med. Sånt gillar vi! :D

2009-02-09 @ 22:24:27
Postat av: yster syster

rysligt vad du börjat bli pysslig då, och det blev väldigt bra resultat med.....

2009-02-09 @ 23:10:46
Postat av: lena

Nja, jag är igentligen inte den pyssligaste av pyssligaste. Men jag pillar med lite ditt och datt nu få mina tankar på lita annat då jag känner mig ganska mega depp av naturliga orsaker. Livet går vidare allt blir bra livet blir det bästa,,,ja vet,,, men jag är ÄNDÅ så ledsen och har inte vant mig vid tanken. Jag motarbetar mig själv jag accepterar och förstår att fisrumpan är sjuk. Men

2009-02-10 @ 09:49:08
URL: http://lattochlagom.blogg.se/
Postat av: lena

hoppsan där klickade jag iväg det utan.P.

vad jag skulle sagt att detta gör ont i mig. Jag kan inte förklara det. Och jag vet att alltid kommer bli så bra. Och så många andra som har muskel dystrofi har det bra. toppen livskvalite. Men det hjälper inte mig nu.jag vill ju inte detta ju. mEN SÅ HÄR ÄR DET OCH DET KOMMER/ÄR BRA. MEN JAG ÄR INTE RIKTIGT LIK MIG KÄNNER MIG MEGA OSOCIAL.

Du vet ju eller hur.Du har ju en egen rumpnisse man vill ju bara att man skall få vara friska-. Jag vill ha ett slut på detta men det har ju bara börjat.

så lite pyssel e bra hjärngympa..haha

2009-02-10 @ 09:56:04
URL: http://lattochlagom.blogg.se/
Postat av: Tone Wiig

Ja en får en liten vårfornemelse av å se de flotte blomstene...Her i Sandefjord har vi 1 meter snø på utsiden nå og det skal fortsatt komme masse til uka....Så våren ut må vi nok vente lenge på....

2009-02-14 @ 14:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0