Mitt kylskåp..

Då min kyl och frys fungerar okej så är det inte aktuellt att byta ut ännnn!!!
Så jag var på IKEA en snabb runda ida köpte lite väggdekor och lite svart sprayfärg och gav de gamla rackarna"" lite nytt liv. Det är vad jag hinner idag när det gäller hemmet, skall strax börja jobba...""MIN JOBBEHELG!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

lena; Jag förstår vad du menar, har man mindre barn så är det inte så praktiskt med vitt. Det märker vi på stolarna här i bland men det är inte så farligt ändå som jag trodde att det skulle bli. :) Man får torka av dom då och då. Sen slits dom ju, repas och så men vi har köpt dom billigt. :) Sen kan ju Mattias måla om dom om det skulle vara så. Bra att han är sprutlackerare. I bland är dem bra att ha dem där karlarna. Fast bara i bland. ;) När vi har nytta av dem, inte ofta men ändå! :D Du har så rätt så, man ska ha det som man själv vill och trivs med. Sen tycker jag att man ska vara ödmjuk inför hur andra har det. Aldrig att jag skulle "klanka" ner på hur någon annan har det. Sen tycker jag att mycket passar och är fint hemma hos andra men att det inte riktigt passar hemma hos mig själv. :) Det är ju likadant med kläder, vissa kläder är ju så snygga på andra, men själv tycker man inte alls att man passar i det. :) Tur att vi alla har det olika, ser olika ut. Det är det som gör oss alla unika. :)



Sitter ni med & myser framför Körslaget? :)



Vad tufft det blev på kylskåpet! Perfekt att pigga upp kylskåpet så ju. :) Vi har inte bytt kyl/frys sen vi köpte huset. Känns lite "onödigt" då det fungerar ännu. :) Men en dag så. :) Kanske med skulle piffa mitt lite??! :) Kanske går loss med dekorplasten redan i kväll?! ;))





2009-01-31 @ 21:19:32
Postat av: Malin Inspiration & design

Kanske ska srkiva food över hela skiten?? :D Eller Ajabajja Malin, springer ju där för jämnan och kollar om det finns något gott! ;)

2009-01-31 @ 21:20:33
Postat av: lena

Och tyvärr så hittar man oftast något att stoppa i munnen rätt om det är gott eller inte.Så funkar ju vi och kommer inte på det försen byxorna börjar kännas lite tajta, ÅÅ då undrar jag oftast ..hur gick det till!!!!! jag som är så medveten, tydligen inte.



När vi hade det vitt lyckades jag själv "förstöra" bla med min damsugare. Jag far med den som en galning genom huset ett par gånger om dagen och lyckades faktiskt få "`burnout"märken runt hörnväggarna. Vi har hund och det är ett måste då jag hatar få "grejer" under fötterna.

mitt körslag har jag haft på jobbet med mina" goa gubbar o gummor. Tycker inte du skall ta det som att man "klankar" ner. Jag är mest imponerad att man kan ha det så vitt utan att bli skogstokig av städsynpunkt. Kanske lite omedvetet avis?? kanske som min syster som köpte en vit soffa för ett par år sedan och nu köpt en TILL. Jag som inte klurat ut än hur hon lyckas ha den första inköpta soffan vit..hhmm. (jag har två svarta soffor) Låter ju som jag är en "skitgris" när jag skriver så. Men det är jag inte...

natti natti

2009-01-31 @ 22:27:27
URL: http://lattochlagom.blogg.se/
Postat av: syster yster

e ju samma dekor ragna har runt sitt sminkbord, kan man göra så mkt trevligt me

2009-02-01 @ 13:34:51
Postat av: lena

Har hon?? det har jag missat!!! Men jag har svarta pippiar:-D

2009-02-01 @ 14:56:01
URL: http://lattochlagom.blogg.se/
Postat av: Dessi

vad fiffigt att klistra på sånt på kylen! skulle vi haft, är ju asläckert! :)

2009-02-05 @ 17:37:22
URL: http://dezzys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0