Rusta..

Rusta har ju faktiskt rätt så mycket av andvändbara prylar till en bra peng. Mattor i massor som är helt okej, och annat små pilijoks"".. Jag har ju mina ikea spottar som är totalt ,katastrof ""watt"" tjuvar. Spottarna byts hela,, hela,, tiden men de bara"smäller".Så jag slog" till igår på RUSTA med lysdioder till dessa. De tar 1,5 WATT jämnfört med de gammla 35 WATTARNA. Jag har 20 glödlampor (inte lampor) i köket 35 *20= 700 WATT och om jag köper till alla så hamnar jag på 30 Watt  i hela köket.. Men de är ju svindyra 99 kr st. Så det blev 600 bara för mina diskbänks" "spottar". Men det skall ju spara in sig.*ler*. Jag kan ju ha många många hundra lampor om man skall komma upp i samma WATT som innan..
Är det ""kärringvarning"" kanske på detta sparande.
mina takspottar med "snål lamporna på plats, bara invänta strömräkning och se om man kanske kanske kan se ett par öre ner,,thiha

Kommentarer
Postat av: jenny

Håller med dig om rusta. Där kan man verkligen hitta fina och prisvärda saker.



Svar: tack för kommentaren inne hos mig:-) svärmorstunga är en av favoritblommorna, snygga & lättskötta:-)



trädtavlan har jag gjort med hjälp av en tapet som heter woods.

Om du går in på min blogg och kategorin pyssel så har jag skrivit lite mer om vart du kan få tag på gratis tapetprov.

Kram/jenny

2009-01-30 @ 12:18:05
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: lena

ooooo måste Tack!!

2009-01-30 @ 13:28:28
URL: http://lattochlagom.blogg.se/
Postat av: Brille

Sen ska väl sägas att de led-lampor (antar att det var led?) du köper på Rusta bara är skräp (som jag personligen tycker Rusta framförallt består av). De återger inte ens korrekt ljus.



Visst är de dyra, men en LED-lampa som kan återge korrekt ljus kostar runt 300:-. Det dröjer nog förhoppningsvis inte så länge innan priserna sjunker dock.

2009-01-31 @ 22:48:49
Postat av: lena

Hej brille, jo RUSTA har massor av "skräp" oxå, men är ändå imponarad av deras priser på just mattor och många av dem är helt okej. Barnen som växer "ur" sina inredningar snabbt tycker jag det är ett bra slit och släng allternativ. Nja jag tror det är svårt att få korrekt ljus men vilken ledlampa som!!! Och lamporna jag köpte har bara en vinkel på 30 grader i ljusvidd så det är ju klart i det snålaste lagret. Men då vi har elkostnader varje månad på ca 3000och i december på 4200. Och vi har inte ett el uppvärmt hus. Utan en stor familj och och "tjuven" el uppvärmt vatten. Därför tänkte jag att jag måste försöka få ner kostnaderna men det är inte alltid så lätt. ( kostar ju massa att spara..hhmmm

2009-02-01 @ 12:56:01
URL: http://lattochlagom.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

du har lite industriell känsla i köket. :) Gillar d!

2009-02-01 @ 21:25:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0