SWEDNROCK

Vi har ju vår sommarstuga mitt i Swedenrocks område, så det är ju ett måste att besöka denna trevliga festival när man endast har ett stenkast dit=)

Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Jäklar vad avis jag blir på er som har stuga!! :)

Ha så kul på Sweden Rock! :)





2009-06-02 @ 18:48:10
Postat av: Malin Inspiration & design

Lena; Hej! Vi ska ha altanen inglasad (men bygga stommen ett år och glasa in året efter pg a kostnaden). Vi är inte överens om vilken sida den ska ligga eller om den ska ligga "längst med" huset eller "utifrån" huset. Vi är inte heller överens om hur däcket ska vara. Inte lätt alltså! Det känns som vi får skjuta på det, man kan ju inte bygga något som inte den ena tycker om...



Vad bra att ni har fått altanen som ni vill nu, inte roligt om den känns tråkig ju. Det måste vara underbart att ha ett inglasat matrum. Blir avis! :)

Nä, bygga om är ju ingen hit. Det blir både extra kostnader och jobb! Så det tror jag inte gubben skulle vilja. :)



Har ni haft det gott på Swed´n´Rock?! Tea var så nöjd. :) En annan får väl med hasa sig dit en gång. Det ska ju vara himla lajbans och mycket roligt folk att kika på. :)



Ha det fint!





2009-06-08 @ 19:28:53
Postat av: Malin Inspiration & design

LENA; Jag har gett din idé på förslag också. Han har gått i strejk. Vad gör man? Jag tror verkligen på min idé och ser redan det färdiga resultatet inklusive inredning. :) Jag vill så väldigt gärna detta. Sliter mig snart flint. ;) Har du några bra tips på hur man smörjer sin bångstriga sambo. ;) Jag som har altansoffa och allt kirrat. Ville ju sätta tänderna i den och styla upp den lite. Typiskt! Vi får hoppas att den kommer till nytta ett annat år. Hur kul vore det att aldrig ha en altan? Kanske får köra på enbart trädäck i stället?

:) Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg! Må så gott!

2009-06-22 @ 12:56:05
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej hopp! Jo visst kan man köra på enbart altandäck också. Fast jag saknar så att ha altan med tak. :) Inte så bökigt om det börjar regna eller så. :) Jag skissar och håller på i paint och drömmer mig i väg.

Det är så lätt att tankarna skenar i väg. :)



Jag tycker eran plan låter hur bra som helst!! OM vi ändå hade varit lika överens som ni! :) Ett trädgårdskök drömmer jag också om. En skänk eller serveringsbänk på en altan. Så kan man ju ha lite porslin och så där. Sen tar man in efter man har käkat och sen fyller på med nytt. Perfekt! :)



2009-06-23 @ 15:26:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0